Gravide si Mamici
Locul unde viitoarele mamici se pot aduna

 

Nou nascut. Prima zi din viata copilului
     media: 5.00 din 3 voturi

Nou nascut. Prima zi din viata copilului
Orice femeie care a nascut, iti va spune la fel. 9 luni de zile a asteptat aceasta zi. Este ziua in care minunea te va privi in ochi si iti va zambi, ziua in care iti vei strange la piept propriul copil, este tot ce ai visat. "Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" Este una din intrebarile la care majoritatea fetitelor raspund: MAMICA. Iata ca viata iti aduce aceasta minunata bucurie. Dezvoltarea copilului , pana la nastere, s-a petrecut in uterul mamei, unde micutul a fost hranit direct din sangele acesteia, iar de acum el va trebui sa se adapteze noilor conditii. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru ca acest bulgare de zapada sa se obisnuiasca mai usor ce noul mediu (organe precum plamani, intestin incep acum sa functioneze) este DRAGOSTEA MAMEI. Bataile inimii micutului sunt mai rare decat in mod normal la inceput.Auzim uneori ca la nastere nou nascutii sunt urati. Este adevarata sau falsa aceasta afirmatie? Daca privim strict si in detaliu faptul ca este putin palid, uneori vanat, cordonul ombilical lung, sau ca are culoarea de un rosu inchis si pielea acoperita de un strat albicios, e posibil sa le dam dreptate celor care afirma asta.
Realitatea este insa ca in momentul in care ne vom privi propriul copil, in prima lui zi de viata, il vom privi cu ochii dragostei materne si nu vom putea vedea decat frumusetea ce am adus-o pe lume. Ne va umple de bucurie primul lui tipat si vom uita in acele momente de toate durerile nasterii.Toata familia sta cu sufletul la gura, tatal are emotii, va avea o fetita sau un baietel cu care se va putea mandri in fata prietenilor, sunt momentele in care se numara fiecare secunda, si parca toate trec mai greu... dar iata, ca nasterea a avut loc, iar in urma ramane amintirea acestor 9 luni, despre care vei putea povesti relaxata prietenelor tale, care inca nu au simtit si nu au trait inca aceste minunate clipeFelicitari, esti mamica!
Felicitari! Sunteti parinti!Comentarii

Superb articol,cuvinte deosebite despre ce-i mai frumos si sfint in viata - NASTEREA!
Eu nu pot compara cu nimic in lumea sentimentul de mama!!!
Nu exista nimic cu ce se poate compara acest sentiment -unic, deosebit, inaltator, vast, puternic si nemaipomenit!
Incercati-l si Va veti convinge! :)
de Eva in data de 2009-02-25 15:59
Cit de mult as dori sa descriu sentimentele pe care le am avut in prima zi cind am vazut copilul meu in ochi, dar e atit de coplesitor, ca aproape imposibil...
Ne luind in seama ca cu citeva clipe in urma erai cuprinsa de o durere freu de imaginat,daca nu ai simtit-o, intr-o clipa ai uitat totul si de scum inainte simti, ca bucatiaca aia mica de linga tine este toata lumea ta! :)
de Veronia in data de 2009-02-25 16:03
Superbe ginduri, deosebite cuvinte ca in poezia lui Grigore Vieru despre moarte:
-mi-e mila de tine, tu nu ai avut niciodata copii, tu nu ai avut niciodata MAMA!!!
de teodoraca in data de 2009-02-25 16:05


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Vitamine si Minerale
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare