Gravide si Mamici
Locul unde viitoarele mamici se pot aduna

 

Camera copiilor si somnul lor dulce!
     media: 5.00 din 1 vot

Ideile pentru camera copiilor au ca prim criteriu optimizarea spatiului. Vei citi in continuare o varianta pentru copiii cuminti si o varianta pentru cei mai nazdravani.
Patul suspendat.
Acest tip de pat este ideal pentru camerele mici, dificil de mobilat complet. Patul suspendat are o inaltime de aproximativ 1,5 – 2m si este inaltat pe picioare pentru a lasa liber locul de dedesubt. Spatiul liber poate fi alocat unei biblioteci sau unui birou pentru teme si calculator.Acest tip de pat este potrivit si pentru amenajarea unei garsoniere. Daca bugetul iti permite, poti comanda o varianta care sa incorporeze o biblioteca, un spatiu pentru televizor, acvariu, sertare pentru haine etc. Scara atasata va face foarte usoara accesarea suprafetei pentru dormit.Paturile suprapuse vin in ajutorul familiilor cu cel putin 2 copii.Vei economisi foarte mult spatiu si vei evita neintelegerile dintre fratii care impart acelasi pat. Astfel le vei oferi sentimentul de egalitate, posibilitatea de a alege si, de ce nu, un ansamblu de joaca indragit de toti micutii.Alege cu atentie materialul din care este construit patul si adapteaza-l in functie de varsta si energia copiilor tai. Un ansamblu din lemn masiv te va scuti de griji pentru multi ani de acum inainte.Aceasta optiune vine insa si cu o avertizare. Patul suprapus iti va expune copilul accidentelor. Este foarte important sa discuti cu cel mic sau sa apreciezi daca se va adapta la noua amenajare. Daca stii ca este neastamparat, atunci ar fi mai bine sa ai in vedere urmatoarea varianta.
Patul de rezerva se restrange sub patul normal, cu ajutorul rotilor.
Poti alege un pat inaltat, astfel incat sa fie dotat atat cu lazi de depozitare si cu spatiu pentru patul de rezerva. Aceasta varianta este extrem de utila daca unuia dintre copiii tai ii este frica de inaltime. De asemenea reprezinta varianta perfecta pentru prietenii sau rudele care raman peste noapte. Acest pat iti a fi de folos in noptile de veghe, cand prichindelul tau se simte rau, sau in serile in care nu vrea sa adoarma fara tine.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Vitamine si Minerale
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare