Gravide si Mamici
Locul unde viitoarele mamici se pot aduna

 

Cei mai frumosi bebeluşi
     media: 5.00 din 4 voturi

O fotografă americană a realizat o serie de poze în care îi prezintă pe bebeluşii de numai câteva săptămâni în ipostaze adorabile. "Stilul meu este simplu. M-a interesat să surprind chipurile nou-născuţilor, deoarece micuţii sunt foarte expresivi: veseli, caraghioşi sau simpatici", spune fotografa Tracy Raver. Pentru şedinţa foto Tracy Raven s-a folosit de şosete, coşuri de fructe şi diferite materiale textile .
Tracy locuieşte în Nebraska, unde alături de sora ei conduce o afacere demnă de invidiat: fotografiază bebeluşi şi organizează seminarii în care le explică părinţilor cum se pot folosi de lumina naturală pentru a face din dormitorul nou-născutului un spaţiu plăcut. "Lumina naturală îi poate ajuta pe micuţi să aibă un somn liniştit. Cred că este foarte important ca părinţii să înveţe să facă fotografii, astfel încât să poată surprinde cele mai importante momente din creşterea copiilor", a declarat americanca.
www.jenichiriac.rosi
Autoarea: Psiholog Jeni ChiriacComentarii

vreau si eu un bebelusi adorabil :)>-
de madalina in data de 2010-04-21 19:56
Ha! Bebelusii de cateva saptamani nu-si pot tine capul asa. daca-i pui pe burtica nici nu-si pot ridica caputul. Traiasca Adobe si falsurile!
de Raphaelly in data de 2012-07-25 16:53


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Vitamine si Minerale
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare