Gravide si Mamici
Locul unde viitoarele mamici se pot aduna

 

Un baieţel este la fel de inteligent ca Einstein
     media: 5.00 din 2 voturi

Un baietel de numai doi ani si cinci luni are un IQ comparabil cu Albert Einstein, de 160, fiind cel mai tanar membru al grupului Mensa din Marea Britanie , unde nu se accepta decat persoane cu un IQ de peste 148.
Oscar Wrigley a inceput sa vorbeasca de la noua luni, iar, la 18 luni, stia deja tot alfabetul. Pana sa implineasca doi ani, avea deja un vocabular de mii de cuvinte, in timp ce un copil “normal” nu cunoaste decat vreo 50 de cuvinte, relateaza Daily News. “De curand, Oscar ii explica sotiei mele cum functioneaza ciclul reproductiv la pinguini”, a spus, evident uimit, tatal copilului, un specialit IT din Reading, in Berkshire.
Nici el, nici sotia sa nu au un IQ peste medie, insa un unchi de-al copilului a manifestat o inteligenta asemanatoare, intrand la facultate la doar 13 ani.
Potrivit doctorului Peter Congdon, de la Centrul pentru Copii Supradotati din Solihull, inteligenta lui Oscar este peste posibilitatile de testare, avand in vedere ca testul Stanford-Binet nu poate masura un IQ peste 160. Un asemenea scor apare o data la o suta de mii de persoane.
In prezent, cea mai mare problema pentru micul “Eistein” si parintii sai este educatia. Mama sa spera sa-l poata inscrie la scoala cu cel putin doi ani inainte de varsta legala.
Cel mai mic copil din Mensa este o fetita, Elise Tan Roberts, din Edmonton, in nordul Londrei, care, la doi ani, patru luni si 14 zile, are un IQ de 154.
Sursa: Ziare.comComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Vitamine si Minerale
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare