Gravide si Mamici
Locul unde viitoarele mamici se pot aduna

 

O fetiţă de numai cinci ani are centură neagră la karate
     media: 5.00 din 1 vot

Inspirată de tatăl său, fost campion naţional al Indiei la arte marţiale, o fetiţă de numai cinci ani a obţinut deja centura neagră şi primul său dan la karate. Varsha Vinod a început să se antreneze alături de tatăl său, Vishwas, la vârsta de doi ani, din proprie iniţiativă, reuşind să ajungă la cinci ani şi jumătate una din cele mai tinere posesoare de centură neagră din lume.
Chiar dacă la prima vedere pare o fetiţă la fel ca toate celelalte, cu păpuşi, codiţe şi rochiţe, Varsha îşi dezvăluie talentul extraordinar abia în sala de sport, uimind prin viteză şi coordonare sportivi ce practică artele marţiale cu mult înainte ca ea să fie născută. Pentru a-şi câştiga centura neagră, Varsha a învăţat să stăpânească 15 kata-uri, secvenţe complicate de luptă imaginară cu mai mulţi adversari, dar şi să folosească arme cât ea de mari, cum este bastonul lung chinezesc sau nunchakul.
Deşi are antrenamente zilnice, micuţa indiancă spune că are timp şi pentru joacă şi dansuri, la fel ca orice fetiţă de vârsta ei. După ce a câştigat mai multe competiţii naţionale şi mondiale pentru copii, fetiţa a intrat în atenţia presei dar şi a unei companii din Marea Britanie , care a ales-o să fie imaginea unui nou joc video pentru copii.
Chiar dacă a ajuns faimoasă în oraşul său din sudul Indiei dar şi peste hotare, Varsha nu se îmbată cu aburii celebrităţii şi continuă să se antreneze zilnic, pentru a ajunge un maestru în arte marţiale, la fel ca tatăl său. Cum micuţa are deja centura neagră şi un dan, având nevoie doar de cel de-al doilea grad (n.r. - dan) pentru a preda karate, aceasta ar putea ajunge la rangul de maestru înaintea vârstei de şapte ani, când alţi copii abia încep şcoala primară.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Vitamine si Minerale
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare