Gravide si Mamici
Locul unde viitoarele mamici se pot aduna

 

Gemenii celebri
     media: 5.00 din 7 voturi

Nici nu iti va veni sa crezi cate vedete au frati sau surori gemene. Fie ca sunt gemeni identici sau nu, se fac remarcati atat prin asemanarea fizica cat si prin cea comportamentala. Unele perechi de gemeni au ajuns celebre si nedespartite atat pe platourile de filmare cat si pe scena, iar publicul larg le cunoaste si le admira precum o unitate, nu individual. Unul fara celalalt nu ar avea nicio insemnatate...
Acesta este cazul surorilor identice Olsen. Mary-Kate si Ashley Olsen sunt cele mai faimoase gemene ale lumii. Au jucat in numeroase seriale in care au fost nedespartite si si-au facut un adevarat imperiu datorita prestigiului pe care l-au adunat in cei 23 de ani de viata.
Joel si Benji Madden sunt gemeni identici si canta impreuna in formatia rock Good Charlotte.
Joel este sotul si tatal copiilor lui Nicole Ritchie.
Jill si Jacqueline Hennessy sunt gemene identice si ambele ocupa un rol important in cinematografia din SUA si nu numai. Jill este cunoscuta in urma serialelor " Lege si Ordine " si Crossing Jordan". Cele doua au jucat rolul a doua surori gemene in pelicula "Dead Ringers", iar de fiecare data cand Jill era ocupata cu alte filmari, Jacqueline ii suplinea locul cu mare succes.
Alanis si Wade Morrisette. In afara faptului ca sunt gemeni, au in comun si muzica. Wade inregistreaza muzica pentru yoga, in timp ce Alanis este o faimoasa cantareata. Solista sustine ca are o legatura telepatica cu fratele ei, simtind de cele mai multe ori unde se afla acesta si chiar ce gandeste.
Kiefer Sutherland are o sora geamana, Rachel, care lucreaza in domeniul productiei de filme si de emisiuni tv in Toronto. Keifer este mai "batran" cu sapte minute decat surioara sa.
Scarlet Johansson are un frate geaman, Hunter, care a devenit cunoscut dupa ce a organizat campania electorala in Denver a lui Barack Obama, care pe atunci era senator.
Aaron Carter face parte si el dintr-o pereche de gemeni. Nu, nu este fratele geaman al lui Nick Carter.... Are o surioara geamana pe nume Angel Charissma, mai mare cu doua minute decat el!
Si Justin Timberlake a avut o sora geamana, Laura Katherine, care a murit la putin timp dupa nastere.
Supermodelul Gisele Bundchen are o surioara geamana care se numeste Patricia.
Stiai ca si regele Rock'n'Roll-ului, Elvis Presley, a avut un frate geaman? Acesta se numea Jesse Garin Presley si a murit la nastere. Elvis a declarat in repetate randuri ca intotdeauna a simtit ca lipsea ceva din viata sa.
Si Vin Diesel are un frate geaman, Paul Vincent.
Cantareata Duffy are, de asemenea, o sora geamana: Katy Ann Duffy.
Actrita de telenovele, Gabriela Spanic, are o sora geamana Daniela cu care a jucat o scena in celebrul film "La usurpadora" (1998). Din cauza ca filmarea scenei implica foarte multa miscare si ar fi fost aproape imposibila filmarea acesteia doar cu actrita principala, producatorii s-au gandit ca sora sa geamana ar putea fi cheia succesului lor.
Issabella Rossellini are o sora geamana, Isotta Rosellini care lucreaza ca profesor de literatura italiana din perioada Renasterii la Universitatea din New York.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Vitamine si Minerale
 
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare